Effektive byggeløsninger med multiplader

​Solide betonplader til råhuse

Hos Jysk Porebeton tilbyder vi montering af multiplader til et væld af byggeprojekter. Multiplader fungerer ideelt til nybyggeri af både parcelhuse og lejligheder, og vi kan montere dem for byggeentreprenører såvel som private bygherrer. Vores ekspertise inden for byggebranchen, især med multiplader, sørger for innovative og holdbare løsninger til alle former for råhuse.

Står du og skal bygge en ny bolig i Aarhus, Horsens, Vejle, Herning eller Silkeborg? Så kommer vi gerne ud og monterer elementerne for dig. Samlet har vi i byggefirmaet mere end 30 års erfaring med elementmontage, herunder af multiplader, og vi kan derfor også hjælpe dig med en effektiv byggeløsning.

Vi monterer multiplader til mange formål

Vi monterer multiplader i gasbeton – også kaldt porebeton – der er et utroligt let og samtidig stærkt byggemateriale. Vi kan montere multiplader til et væld af forskellige formål inden for byggearbejde, og vi kan derfor også montere de rette plader til præcist din opgave. Vi har nemlig specialiseret os i at levere tilpassede løsninger, der passer til både små og store projekter.

Ved at bruge multiplader og andre innovative byggematerialer sikrer vi, at dit projekt lever op til de højeste standarder for nybyggeri. Vi forstår vigtigheden af at bruge de rette materialer, og vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå dine specifikke behov og tilbyde løsninger, der afspejler din vision. Med vores elementmontage af multiplader får du en komplet løsning lige her hos os.

Kontakt os og få et tilbud

Hvis du kunne tænke dig at få et tilbud på montering multiplader til et byggeprojekt, så kan du altid kontakte os. Når vi kender til opgavens omfang, giver vi dig gerne en pris på vores arbejde, og vi er klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og kom godt i gang med byggeprojektet

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi med vores elementmontage kan hjælpe dig med at komme godt fra land på et byggeprojekt? Så kontakt os gerne. Vi udformer dig også gerne et tilbud på opgaven, så du på forhånd ved, hvad du skal betale for vores arbejde.

Vi ser frem til at bygge for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Jyskporebeton ApS​

Rishedevej 8, 8765 Klovborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 61 78 67 54

Om ​firmaet

Ligesom de huse vi opfører, bygger vores professionelle arbejde og produkt også på et fundament af gode, faste værdier og kernekompetencer.