Gasbeton – det perfekte materiale til dit byggeprojekt

​Vi monterer elementer i gasbeton

Leder du efter et byggefirma, der kan montere gasbeton til en byggeopgave? Så kan vi hjælpe dig. Hos Jysk Porebeton kan vi nemlig levere gasbeton til byggeopgaver i hele området omkring Silkeborg, Herning, Vejle, Aarhus og Horsens – og vi kan derfor også hjælpe dig.

Vi kan montere gasbeton for både private og erhvervskunder, og vi har stor erfaring med nybyggeri af både lejligheder og parcelhuse. For os er ingen opgave hverken for stor eller lille, og vi kan derfor også tilpasse en løsning, der passer til netop dine behov.

Hvorfor vælge gasbeton til dit næste byggeprojekt?​

Gasbeton, der også kaldes for porebeton, er en praktisk betontype, der laves af de naturlige materialer vand, sand og kalk. Gasbeton er et let byggemateriale, der derfor gør det let at have med at gøre og praktisk til mange byggeopgaver. Til trods for den lave vægt har denne type beton en stor styrke og bæreevne.

Gasbeton er dog ikke kun et praktisk valg, men også et miljøvenligt alternativ til traditionelle byggematerialer. Materialet er nemlig genanvendeligt, mens det også bidrager med en stor isoleringsevne, der kan begrænse brugen af andre isoleringsmaterialer samt holde energiforbruget i boligen nede.

Med vores ekspertise i gasbetonmontage sikrer vi, at dit projekt bliver udført med højeste præcision og kvalitet. Vi tilbyder effektiv elementmontage af gasbeton, så du kan forvente et stærkt og holdbart resultat.

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Har du spørgsmål til, hvorvidt gasbeton er det rette byggemateriale til dit projekt? Eller vil du høre mere om vores priser på multiplader i gasbeton? Kontakt os i dag og få svar på alle dine spørgsmål – og et tilbud på din opgave. Vi rådgiver dig gerne om dine mange muligheder, så du kan være sikker på at få leveret den bedste løsning.

Indhent et tilbud

Udfyld formularen med en kort beskrivelse, og vi vil kontakte dig snarest muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Kontakt os og kom godt i gang med byggeprojektet

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi med vores elementmontage kan hjælpe dig med at komme godt fra land på et byggeprojekt? Så kontakt os gerne. Vi udformer dig også gerne et tilbud på opgaven, så du på forhånd ved, hvad du skal betale for vores arbejde.

Vi ser frem til at bygge for dig.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Jyskporebeton ApS​

Rishedevej 8, 8765 Klovborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 61 78 67 54

Om ​firmaet

Ligesom de huse vi opfører, bygger vores professionelle arbejde og produkt også på et fundament af gode, faste værdier og kernekompetencer.